6 sept 2013, 23:28

Ако трябва 

  Poesía » De amor
524 0 0

От себе си, ако трябва, ще бягам,

сама в безкрая ще скитам,

но няма да спра да те обичам!

 

С любов безкрайна

живота си на теб обричам,

докато съм жива

друго, освен теб, няма да обичам!

 

Ще те чакам цяла вечност,

ако трябва и безкрай,

освен прегръдките ти,

за мен няма друг рай!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??