От себе си, ако трябва, ще бягам,
сама в безкрая ще скитам,
но няма да спра да те обичам!
С любов безкрайна
живота си на теб обричам,
докато съм жива
друго, освен теб, няма да обичам!
Ще те чакам цяла вечност,
ако трябва и безкрай,
освен прегръдките ти,
за мен няма друг рай!
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени