3 abr 2009, 9:08

Ангел 

  Poesía » De amor
549 0 0

 

Ти си радост, ти си болка

със неземна красота.

Ти си ангел от небето,

блян на моята душа.

Ти си като капка свежа пролетна роса.

Ти звездица си на небосклона,

светъл лъч във моята душа.

              ***

О, момиче, тъй красиво.

Вечно влюбен съм във теб,

всяка нощ за тебе мисля,

всяка нощ преди Съня...

 

© Стефан Чобанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??