Ти си радост, ти си болка
със неземна красота.
Ти си ангел от небето,
блян на моята душа.
Ти си като капка свежа пролетна роса.
Ти звездица си на небосклона,
светъл лъч във моята душа.
***
О, момиче, тъй красиво.
Вечно влюбен съм във теб,
всяка нощ за тебе мисля,
всяка нощ преди Съня...
© Стефан Чобанов Всички права запазени