30 mar 2017, 10:40

Атлазени спомени 

  Poesía » De amor
463 0 0

Навярно тогава любов е било.
Навярно тогава била съм и друга,
била съм надеждна, копнежна, ведно
с тебе. И не, не съм лъгала.

 

Навярно тогава били са други звезди
и по-различен е бил небосвода,
и друго е греело в мойте очи,
и шепнело е, че искам и мога

 

да съм нечия до необятност,

и да се прераждам във безвремие.
Навярно тогава бил си ми слабост
Навярно тогава давах, не вземах.

 

Навярно… Било е онази магия,
която до изнемогване копнея.
Навярно не зная как в мен да я крия
и днес вече няма и помен от нея.

 

И толкова ми е съдбовно,
когато си мисля за тогава…
Унесена вкусвам от атлазени спомени.
И после към безкрая продължавам.

 

 

03.03.2017г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??