Аз и АЗА!
Нещо забулено от психологиен воал.
Аз ли съм АЗА?!
Дълбините на океана,
пътеката на Млечния път
пъпната връв,
свързваща ме с предците, родени много преди Христос?
Чашата вино,
напомняща ми за дядо,
мириса на прясно изпечен хляб,
кулака на баба!!!
Ако това е АЗА,
значи това съм АЗ!
© Катя Пачова Todos los derechos reservados