16.02.2009 г., 0:21 ч.

Аз 

  Поезия
619 0 0

Аз и АЗА!

Нещо забулено от психологиен воал.

Аз ли съм АЗА?!

                Дълбините на океана,

                       пътеката на Млечния път

                                                      пъпната връв,

свързваща ме с предците, родени много преди Христос?

Чашата вино,

                     напомняща ми за дядо,

                                  мириса на прясно изпечен хляб,

                                                                            кулака на баба!!!

Ако това е АЗА,

                         значи това съм АЗ!

© Катя Пачова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??