29 dic 2005, 22:27

АЗ 

  Poesía
682 0 0
АЗ

На белия лист

ще останат моите длани..

На белия лист

ще останат очите ми –

приказка, която

хората отново и отново ще обикват.

Приказка, която

ще разбират хората.

Всяка дума ще бъде

капка мое присъствие –

докато то се стопи.

И остане само във времето,

Там – върху белите листове

с топлината на моите мисли.

© Елена Бързева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??