На белия лист
ще останат моите длани..
На белия лист
ще останат очите ми –
приказка, която
хората отново и отново ще обикват.
Приказка, която
ще разбират хората.
Всяка дума ще бъде
капка мое присъствие –
докато то се стопи.
И остане само във времето,
Там – върху белите листове
с топлината на моите мисли.
© Елена Бързева Всички права запазени