17 mar 2012, 11:03

Аз бях... 

  Poesía » Filosófica
436 0 0

                  Аз бях...

 

Аз бях по детски  любопитен...

И търсех всякакви следи.

За новото бях ненаситен…

И туй ми носеше беди...

 

Не съм си казвал, че не мога...

Отправял съм очи  към Бога!

Вървях по правилния път…

Не чаках да ме оценят!...

 

Живях във свой свят в небесата,

недостижим, като звезда...

Но съм събарян и в калта

 и с мъка стигах Светлината!...

 

И тъй - превит от труд на две,

разбрах Съдба как се кове!

 

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??