Като слънцe и луна.
Аз и ти...
Като слънце и луна.
Озаряваш деня със своята светлина,
а на изгубените души аз осветявам нощта.
Като дъжд и дъга.
Аз и ти...
Като дъжд и дъга.
Плача, ранена върху света,
а след мен на хората ти радваш деня.
Като пясък и море...
Аз и ти...
Жадуваш някой да те напои,
а аз сълзите ми да изсуши.
Като планина и равнина.
Аз и ти...
Копнея да достигна твойте висини,
а ти, на тази висини някой да те покори.
И като ден и нощ.
Аз и ти.
Разминаваме се и сме толкова различни,
но всъщност на нас няма прилични.
И като зима и лято.
Аз и ти.
Копнея за твоята топлина,
а ти в жарта си искаш мен,
теб да изстудя.
И като есен и пролет
Аз и ти!
Тиха, меланхолична и изморена,
падат краските ми по земята сломени.
А ти с красотата и аромата си,
гледаш лицата - навънка - засмени.
Като аз на самотен остров,
а ти като в суха пустиня.
Крещиш и търсиш любов,
а аз в самотата си глуха
с тъга ще загина.
И като на кораб потънал без мечти,
в океан от самота.
Аз и ти...
Само аз и ти!
В безкрайните солени дълбини
и двамата сме в него пътници, нали?
© Радена Todos los derechos reservados