Aз може би сгреших…
… и… влюбих се!
Отново!!!!
Мисля, в грешния човек!
Повярвах, че чувства ще получа…
Звездни кули, изпълнени с любов!
Получих, ДА! Но само малко
звезден прах в очите…
Дали пък грешката не е в мен?!
Май се оказа трудно да ме обича истински човек…
…..
И пак е пусто в мен.
И пак БОЛИ ме.
Болката изгаря всичко…
Останалите късчета от “толкова”
разбиваното ми сърце…
Но… то си е виновно!
Нека го боли!!!!
За толкова години не се научи
да не люби всеки….
Aз може би сгреших…
… и… влюбих се! Оново!…
© Крис Todos los derechos reservados