22.10.2010 г., 12:37 ч.

Аз може би сгреших... 

  Поезия
976 0 2

Aз може би сгреших…

… и… влюбих се!

Отново!!!!

Мисля, в грешния човек!

Повярвах, че чувства ще получа…

Звездни кули, изпълнени с любов!

Получих, ДА! Но само малко

звезден прах в очите…

Дали пък грешката не е в мен?!

Май се оказа трудно да ме обича истински човек…

…..

И пак е пусто в мен.

И пак БОЛИ ме.

Болката изгаря всичко…

Останалите късчета от “толкова”

разбиваното ми сърце…

Но… то си е виновно!

Нека го боли!!!!

За толкова години не се научи

да не люби всеки….

Aз може би сгреших…

… и… влюбих се! Оново!…

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??