Аз съм капката,
аз съм вълната,
аз съм грохотът
и тишината,
аз съм началото,
но съм и края,
аз съм в прашинката
и във Безкрая.
Оммм... Оммм...
призовава
изначалният Ом.
Завърни се, побързай.
Аз те чакам
в твоя истински дом!
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados