27.04.2010 г., 15:37 ч.

Аз съм 

  Поезия » Друга
580 0 0

Аз съм капката,

аз съм вълната,

аз съм грохотът

и тишината,

аз съм началото,

но съм и края,

аз съм в прашинката

и във Безкрая.

 

Оммм... Оммм...

призовава

изначалният Ом.

Завърни се, побързай.

Аз те чакам

в твоя истински дом!

 

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??