Аз съм най-омайната свежест,
най-бляскавата роса
по върха на пръстите ти,
най-прекрасното ухание на утринта,
най-дълбоката нежност на душата ти...
Аз съм тъмната и светлата вода,
която те увлича във водопадите си,
която ти дарява лекота
и усещане за принадлежност,
която е приятел на смъртта
и на Космическата вечност...
Аз съм приказна дъга,
изваяна от звездна светлина,
от чиста изворна любов
и необятна синева...
Аз съм Земен благослов
и пропадане в тъма,
и издигане до небесата...
аз съм Слънце и Луна,
и всички други планети,
и всички други същества...
...аз съм Твоята Душа!
Аз Съм...
© Ивайла Славова Todos los derechos reservados