17.11.2012 г., 15:21 ч.

Аз Съм 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Аз съм най-омайната свежест,

най-бляскавата роса

по върха на пръстите ти,

най-прекрасното ухание на утринта,

най-дълбоката нежност на душата ти...

Аз съм тъмната и светлата вода,

която те увлича във водопадите си,

която ти дарява лекота

и усещане за принадлежност,

която е приятел на смъртта

и на Космическата вечност...

Аз съм приказна дъга,

изваяна от звездна светлина,

от чиста изворна любов

и необятна синева...

Аз съм Земен благослов

и пропадане в тъма,

и издигане до небесата...

аз съм Слънце и Луна,

и всички други планети,

и всички други същества...

...аз съм Твоята Душа!

Аз Съм... 

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??