Аз знам, че в теб прибоят боботи
с вълнàта на отминали мигове,
и клетките в тебе разпръсква на пяна -
сълзи по скали андезитени...
Аз знам, че не искаш и мен да боли
от болката дива в гръдта ти,
в очите ни няма скрити сълзи,
щом дланта ми е свита в дланта ти.
Аз знам, че делим любовта ти с морето,
и съня ти безспорно делим,
съперник достоен е - цели в сърцето,
но на брега му прегърнати с тебе стоим.
© Валка Todos los derechos reservados
Шестичка!