3 abr 2013, 13:05

* * * 

  Poesía
353 0 0

както и не съм го мечтала,

а защо не и по-хубаво...

защо да не вярваш

в друго,

защо да не се довериш

поне веднъж на сърцето си...

и защо да не тръгнеш

по пътя,

по който извежда 

трепета,

който напоследък ти подсказва,

че си някак жив

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??