както и не съм го мечтала,
а защо не и по-хубаво...
защо да не вярваш
в друго,
защо да не се довериш
поне веднъж на сърцето си...
и защо да не тръгнеш
по пътя,
по който извежда
трепета,
който напоследък ти подсказва,
че си някак жив
© Мария Всички права запазени