18 abr 2016, 11:16  

Бартер 

  Poesía
301 0 2

 

 

 

Разменям душата си бартер

за изстрадали други души,

стига стояли са в партер,

в борба се каляват мечти ...

 

В твоята има ли място

за блянове, призовани на съд,

късче синьо небе, милувка от вятър

и любов, уморена от път ...?

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??