18.04.2016 г., 11:16 ч.  

Бартер 

  Поезия
302 0 2

 

 

 

Разменям душата си бартер

за изстрадали други души,

стига стояли са в партер,

в борба се каляват мечти ...

 

В твоята има ли място

за блянове, призовани на съд,

късче синьо небе, милувка от вятър

и любов, уморена от път ...?

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??