30 sept 2016, 7:39

Белег от обичане 

  Poesía » De amor
1125 0 1

"Тъй немислимо, неочаквано, 
да откраднеш любов...
дори парченце. 
Нима ти бе необходимо?
С някой, който днес към теб е непознат, 
а спомена за него вече се изтрива.
Да разбиеш сърце...
Тъй неочаквано, така непростимо...
да откраднеш от него любов,
макар на парчета от нещо лечимо"

© Корнелия Кристов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??