"Тъй немислимо, неочаквано,
да откраднеш любов...
дори парченце.
Нима ти бе необходимо?
С някой, който днес към теб е непознат,
а спомена за него вече се изтрива.
Да разбиеш сърце...
Тъй неочаквано, така непростимо...
да откраднеш от него любов,
макар на парчета от нещо лечимо"
© Корнелия Кристов Всички права запазени