Мъглата леко вдига си полите,
нагазила до глезени в роса,
отива си откраднала звездите
от купола на твоята душа,
изчезват белите воали
сред снопчета от светлина,
но ти ще помниш как те галих
и колко бяла бе нощта.
© любимка Todos los derechos reservados