29 may 2015, 1:22

Белязани 

  Poesía » De amor
489 0 1

Белязани от спомени горещи

се мъчим да заспим...

Белязани от тайни грешни срещи

в мечтите искаме да полетим...

Белязани от грешки на желание,

изяждани от гняв, вина и ревност...

Белязани с приятелско държание,

а в погледите страст гори, попита с нежност.

Белязани от тайна във сърцата,

туптящи неуморно щом се доближат.

Белязани сме ние от съдбата -

треперещи, обречени да изгорят!

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??