Белязани от спомени горещи
се мъчим да заспим...
Белязани от тайни грешни срещи
в мечтите искаме да полетим...
Белязани от грешки на желание,
изяждани от гняв, вина и ревност...
Белязани с приятелско държание,
а в погледите страст гори, попита с нежност.
Белязани от тайна във сърцата,
туптящи неуморно щом се доближат.
Белязани сме ние от съдбата -
треперещи, обречени да изгорят!
© Мира Всички права запазени