Беше един юнски ден...
Аз се качвах нагоре по стълбите...
Той мина край мен...
Винаги ще помня тез очи - зелените...
Винаги ще помня тоя ден,
в който той ме взе в плен...
Сърцето ми излетя,
душата ми онемя...
Ума и дума изгубих,
в тоз дълбок поглед се загубих...
Исках тез ръце да ме прегърнат...
Исках тез устни да ме прегърнат...
Живота си с твоя да споделя,
на крилата на любовта да полетя...
С щастие всеки ден
да дари съдбата теб и мен.
Непознат си за мен, но има нещо магнетично в теб...
Успяхме да се намерим и устните си нежно да слеем...
След разговори сладки и смс-и кратки,
срещахме се тайно и да е трудно беше нормално.
Ти - моят бляскав рицар беше. Аз - твоята принцеса бях.
Но нещо ни делеше - често тъжна бях...
Уж се държахме за ръце,
но не издържа твоето сърце...
Ето, че настъпи краят
и за нас приключи раят.
Един без друг се лутаме сами,
зеят дупки в нашите души,
пътищата ни като змии ранени криволичат,
искат, но не могат следите да заличат...
Сълзите искат всеки спомен да изтрият,
напред да продължа с усмивка след дъжда...
Трудно е, няма спор,
но още търся отговор -
дали за тебе аз копнея,
или друг желая да завладея...
Щом те видя, сърцето лудо забива,
душата ми с радост се изпълва...
Сякаш ураган минава през тялото ми
и определено замъгляваш ума ми...
В самотните нощи пред Луната
за тебе жадува душата,
за тебе капят сълзите,
за тебе нашепват устните...
Какво да направя? Нямам покой...
Сърцето стене и разпалва духа мой...
Ще се нося на течението,
ще се поддам на изкушението.
Опитът надежда дава,
а пък каквото ще да става!
© Ив Todos los derechos reservados