2 ene 2010, 18:08

Беше ли… бях ли... 

  Poesía » De amor
645 0 9

Беше ли… бях ли...

не помня,

от стария вятър пленена,

биле пиех от шарена стомна

и само безликата нощ уморена

бе свидетелка,

тиха и скромна.

Вместо листата,

прегърнал бе мен -

завистлива птица, високо политнала,

бе нощта,

след пепелен ден,

приютила прошепната моя молитва.

 


 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??