23 nov 2010, 19:06

Без(с)мислено* 

  Poesía
436 0 0

С малко думи нищичко ще кажа, 
пък и какво да бъде казано... 
В играта вече аз не вàжа, 
настана там красиво мàзало. 
Червен картон получих аз за нищо, 
съдията го освиркайте добре. 
Почерпете се от мен с пияни вишни... 
Краят на стиха дойде. 

*Ако някой открие поне мъничко (с)мисъл, евала ;)

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??