23.11.2010 г., 19:06 ч.

Без(с)мислено* 

  Поезия
435 0 0

С малко думи нищичко ще кажа, 
пък и какво да бъде казано... 
В играта вече аз не вàжа, 
настана там красиво мàзало. 
Червен картон получих аз за нищо, 
съдията го освиркайте добре. 
Почерпете се от мен с пияни вишни... 
Краят на стиха дойде. 

*Ако някой открие поне мъничко (с)мисъл, евала ;)

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??