И е трудно да живееш.
И е трудно да простиш.
И е трудно да се смееш
и напред да продължиш.
И е страшно да копнееш.
И е страшно да мълчиш.
И е страшно да не смееш
нощем да заспиш.
И боли ме да обичам.
И боли от самота.
И боли ме да отричам,
че без тебе съм сама
© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados