Бездомно слънце едва свети в небето,
търсейки любов и топлина…
Има пъстри очи като на детето,
мъчи се със своята съдба!
Сломени спомени от лъчите му се спускат,
искат да намерят своя дом прекрасен…
А слънцето чака своя спътник,
за да не е само в този свят опасен!
Бездомно слънце плаче, изоставено,
ридае, вика…В ъгъла, прегърнало самота…
То – със моите малки ръце направено,
по детски навик... В името на любовта!
Бездомно слънце търсещо утеха,
силна капка любов и красота…
Облечено във жълта дреха,
окичено със детските неща…
Бездомно слънце, ела при мен!
Нека живеем заедно сега…
Така ти ще имаш дом пременен,
а аз ще бъда ЛЮБОВТА!!!
© Усмивка Todos los derechos reservados