Средният ми палав пръст
чертае лилави пердета,
усмихва се и мракът тлъст
омръзнало му от клишета.
Ще види той! Хванах молива,
наточих го в окото на бактерия,
забодох го във поетическата слива,
и се развихрям... с кикот от истерия...
Земята е печален марципан,
а пък небето, Х е от пръдня на пърч.
Мъжът е върховният банан,
а пък жената... еротичен сън на болен смърч...
Събират духовете стари лешници
забременени от метилов алкохол,
че римите са зъби на картечници,
а аз смених акъла си... за рог на вол..
(и пиша тук безумно... чисто гол...)
Говорих си с английската кралица
(докато сърбахме шкембе чорба
със вилици от общата паница)
по темата... за любофта...
И казвам ви го със орална радост,
че тя е компетентна и технична...
Обича адски много краля Фалос,
щом не я виждаш... става супер симпатична...
Марулите, разбрах, са марсианци,
земята взели на тотален абордаж...
Танцуват във тикварника ми луди танци
две каси бира... и един адаш...
Кило халюцинация изпуших
поднесена от лаеща камила,
която после нежно с кеф удуших
с въже, което нарисувах със червило...
Поспорих и по темата култура
със мравка, правеща се на естет.
Реших накрая спора с арматура
в традициите на... мирния поет...
Проблем обаче - Минавайки наблизо две блондинки
небрежно (сякаш), топките ми свиха,
и нямам вече в мозъка калинки,
с които... да довърша стиха...
18.01.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados