16 feb 2012, 16:49

Безсилие 

  Poesía » Otra
574 0 1

Безсилие


Безсилие кога усещаш?
И как въжможно е това
безсилие така да те поглъща,
че да нямаш право на слова.

Безсилието как се ражда?
И как сломява те така,

че заключен пак оставаш
в плен на собствената си тъга.

С безсилието как се бориш?
А има ли въобще борба?
Или те изпива безпощадно
и те поваля на суровата земя.

 

Безсилието дали мога да посоча?
”Хей, ти, виновник за това,
че облакът над мен от смях бе, цветен,
а пепел е сега.”

© Адриана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??