Врата затръшната
изпод мъгла от апатия.
Цигара димяща
обгръща със мантия
лепкава, задушаваща
тавана потаен.
С пепелника се слива
часовникът спрял,
разговарящ отдавна
само с календара
забравен на стената.
Врата затръшната...
Или завинаги затворена?© Диана Todos los derechos reservados
Хареса ми!