В устините ти вишневи познах
топлината на кадифената целувка.
Приюти ме в обятията си от чужди дяволи -
с омайно биле да не съм окована!
Чувствам те навсякъде, като че ли това
е мечта и неестествено родена
от паднал ангел от синия таван
приканен да пази една земна жена.
Сляпа любов да изживеем,
като две факли да горим,
сякаш сме изживели един нелеп ден
на двама безумници неутолени.
© ДИМА Todos los derechos reservados