В Началото бе Словото.
Йоан 1;1
Словото на властта
И Силата на Словото
Властта на Словото
И Силата на властта
Къде отиде Словото
на Бога?!
Нали в Началото
повярваха на Него...
Сега без Негово Слово
Сега без Неговата Вяра
И всеки носи Каин
Готов е да убие Брат си
Дори Христос да слезе
Кому ще да проповядва?!
Властта и Силата убиват
Силата на Словото умира
Апокалипсиса убива
Себе си...
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Благодаря за анализа и поздравите,Пепи!🙏