18 oct 2015, 20:24

Биполярност 

  Poesía
409 0 0

Авангарда авантюра с думите,

Любов, афера, глем и фалш

Грим и показна образност

Приказка за самодивата

Или щастието като тъга.

 

С думи вдишани издишвам,

Полюсите на главата,

Глобус бял във смъртно було.

 

Спящи в ъгъла копнежи,

Изнежени, прострени на въжето (голи и сурови)

Примката затягам,

Пиша в щастие облян

Сетне ходя в гроба топъл да си лягам.

© Александър Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??