Обичам живота!
Обичам го страстно...
Но въпреки всичко
забравям това!?
И грешки допускам
който незнайно ...
Защо?
Отново повтарям...
Обичам живота!?
Обичам го да.
Толкова грешки
направих ,натрупах?
Че от туй си патя сега.
Наказвам се сам...!?
За грешките свой.
А после отново,
потъвам в греха.
В едно със молбата
за прошка...
В умът ми изплува
греха.
Борбата е силна ,
жестока дори!
Аз пак продължавам
да трупам беди.
Та съм орисан...
-Не зная!?
Това е моя вечна борба.
Борбата доброто ,
да бъде над злото!
Или просто живот
е това ?
© Ангел Todos los derechos reservados