29 nov 2010, 16:11  

Благодаря 

  Poesía » De amor
764 0 0

Благодаря за страшното признание,

с което ме наказа на сбогуване,

благодаря за  причиненото страдание,

макар че беше незаслужено...

 

Благодаря за честността, с която

заплю ме право в лицето,

благодаря безумно на съдбата,

задето ми отне сърцето...

 

Благодаря, че ме научи да се боря,

научи ме и как да те обичам,

научи ме да имам воля

и чуждата любов да не отричам...

 

Сега ти пиша и не ме боли,

до мен отдавна ляга друг,

а с друга някоя нощуваш ти

желай я, имай я – напук!

 

Благодаря, защото те обичам!

Благодаря, макар че нямам сили!

Благодаря, не мога да отричам –

на всичко ме научи, мили...

 

© Може би закъсняла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??