Днес ще ви разкажа за една жена,
с която съдбата ни събра.
Познавах я отдавна... много мила,
но не подозирах, колко много сила
се крие в нейната душа.
Всяка сутрин ме посреща с чаша кафе,
добро утро ми пожелава
и с усмивка ме дарява.
Има огромно златно сърце,
изпълнено с много обич.
Споделям и моите неща,
които с друг не мога.
Срещаме се виртуално,
чакам с нетърпение зелена светлина.
Тя днес е моята съдба,
която ме дарява с обич и топлина.
Чрез нейните писма чувам и гласа.
Всяка дума изпълнена с обич,
осмисля ми деня.
Успява някак си да ме прегърне,
с нейните слова.
Гони без усилие мъката,
от моята душа.
Очаквам с болка да я видя някой ден,
пак да я прегърна и да и благодаря.
Но зная, че няма как да стане,
затова чрез моето писмо сега,
пред всички вас и БЛАГОДАРЯ!
© С. П. Todos los derechos reservados