Когато от живота си се скриеш...
когато спреш да бъдеш и човек
тогава по добре предай се на своите страхове.
И не пиши...защото ще затънеш,
не в друго а в свойте .......
Поет е този който възхвалява!?
Но не и тоз който ни кури.
Защото той е като неудобното бельо.
Не ,спрях да пиша !?Защото вярвам
че съществува и добро ,онуй което
ни събужда сутрин с едно добро.
А ако някой пак оспори
туй що написах в този стих...
ще кажа само,Благодаря ти
че с мене ти стиха ми сподели.
© Ангел Todos los derechos reservados
Благодаря!!!