21 nov 2009, 19:56

Благородна лъжа 

  Poesía » Versos blancos
998 0 4

Не искам да знам за лъжите ти -

моля те, преплети ги с истините си!

Не искам да виждам очите ти -

виновни, взиращи се гузно в нищото.

Лъжи ме!

Така са сладки капките лъжа,

така горчива е за мене всяка истина!

Лъжи ме!

Нагло, безсърдечно, грубо…

Така, както само ти го можеш!

Щом е лъжа - нека бъде истинска.

Но истината -

нека остане премълчана лъжа!

… Още ли мислиш,

че ти отива „нямото” благородство?

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??