Беден съм, Боже,
и в нищета ще умра,
но аз вяра и любов
към тебе не ще оставя.
Ти, Боже,
си моя пътеводна светлина,
промисъл и мисъл,
която ме води към Райските порти.
Във вяра и учение,
в апостолска мъдрост,
о, ти, всевишний,
мен ме научи.
© Венцислав Илиев Todos los derechos reservados