29.10.2009 г., 14:08 ч.

Боже 

  Поезия » Бели стихове
424 0 0

Беден съм, Боже,

и в нищета ще умра,

но аз вяра и любов

към тебе не ще оставя.

 

Ти, Боже,

си моя пътеводна светлина,

промисъл и мисъл,

която ме води към Райските порти.

 

Във вяра и учение,

в апостолска мъдрост,

о, ти, всевишний,

мен ме научи.

© Венцислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??