За шампион готвен от малък,
когато хапвал е с мас залък,
Бойко Роналдо замени
и французите вкамени -
тигърът гол вкара,
че инак татко Обама ще се скара.
И тъй за португалците победа
и Бойко към купата гледа.
© Георги Todos los derechos reservados