12.07.2016 г., 9:54 ч.  

Бойко еврошампион 

  Поезия » Хумористична
329 0 0

За шампион готвен от малък,

когато хапвал е с мас залък,

Бойко Роналдо замени

и французите вкамени -

тигърът гол вкара,

че инак татко Обама ще се скара.

И тъй за португалците победа

и Бойко към купата гледа.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??