Винетките да поскъпват е чудесно,
това ви го казвам открито, честно!
Разбира се, че е така, защо да ви щадим!
За разлика от овцете политиците не спим!
Какво ми пука, че от бедност се тревожите,
няма лошо, просто повече да дадете можете!
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1532644
© Георги Todos los derechos reservados