2.12.2015 г., 7:44 ч.  

Бойко коментира винетките 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
316 0 0

Винетките да поскъпват е чудесно,

това ви го казвам открито, честно!

Разбира се, че е така, защо да ви щадим!

За разлика от овцете политиците не спим!

Какво ми пука, че от бедност се тревожите,

няма лошо, просто повече да дадете можете!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1532644

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??